eSaaS – asiantuntevaa perintää pilvipalveluna Visma Duetolta

Yhdistämme henkilökohtaisen asiantuntijapalvelun ja luotonhallinnan sähköiset työkalut asiakkaamme parhaaksi. Tiivistimme tämän asiakashyödyn lyhennelmäksi eSaaS, jossa”e” kuvaa asiantuntijatyötä (experts), ennen kaikkea henkilökohtaista asiantuntijatyötä ja ”SaaS” tulee sanoista software as a service.

SaaS – sähköiset luottokaupan palvelut

Olemme edelläkävijä pilvipalveluiden tuomisesta perintäalalle. Olemme hankkineet kokemusta erilaisten yritysten palvelemisesta jo yli 25 vuoden ajan. Kaikilla asiakkaillamme on käytössään kehittämämme SaaS pohjaisen Duetto-ohjelman edistykselliset pilvipalvelut, sekä perinnässä että lakipalveluissa.

Sähköiset luottokaupan palvelut tehostavat kaikenkokoisten yritysten toimintaa. Palvelut on helppo ottaa käyttöön joko suoraan kotisivuiltamme ja useista tärkeimmistä taloushallinto-ohjelmista. Teemme ketterästi myös asiakkaalle räätälöityjä palveluintegraatioita. Toimeksiantojen lähetys on helppoa ja seuranta reaaliaikaista, jopa interaktiivista. Duetto ePerintä nopeuttaa perintäkirjeiden perillemenoa verkkolaskuina ja helpottaa maksamista.

eSaaS – asiantuntijoidemme osaaminen ja tuki aina käytettävissä

Duetto yhdistää asiantuntijat (experts) ja selainpohjaisen palvelun (SaaS) ainutlaatuisella tavalla asiakkaidemme hyödyksi. Tämä yhdistelmä (eSaaS) tuottaa ainutlaatuisen tehokkaan ja helppokäyttöisen palvelukokonaisuuden. Asiantuntijat ovat mukana asiakkaamme arjessa sekä perintä- että lakipalveluissa. Olemme asiakkaamme kumppani luottokaupan kaikissa vaiheissa tavoitteenamme parantaa asiakkaidemme luottokaupan tulosta.

Noudatamme kaikessa toiminnassamme hyvää perintätapaa ja voimassaolevaa lainsäädäntöä.

Olemme osa Visma-konsernia. Osana Visman taloushallinnon palveluita ja ohjelmistoratkaisuja tarjoamme laajan palvelukokonaisuuden sekä nykyisille että uusille asiakkaillemme.