Taloushallintoratkaisut ja yhteistyökumppanit

Perintäpalvelut suoraan taloushallinto-ohjelmistostasi

Visma Dueton perintä- ja huomautuspalvelut ovat valmiina käyttöönotettavaksi useasta eri taloushallinto-ohjelmistosta. Palvelun käyttöönottoa varten et tarvitse erillistä sopimusta, vaan saat palvelut käyttöösi helposti suoraan ohjelmistosta. Yllä näet osan kumppaneistamme. Jos et löydä käyttämääsi ohjelmistoa, ole yhteydessä, niin varmistetaan asia yhdessä!

Visman tarjoamat taloushallintoratkaisut

Visman taloushallinnon järjestelmät on kehitetty erilaisten yritysten tarpeisiin ja vaatimuksiin. Seuraavista ohjelmista on valmius lähettää perintä- tai huomautustoimeksiannot hoidettavaksemme.

Visma Econet
Visma Econet on helppokäyttöinen ohjelmisto joka on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä markkinoiden tehokkaimmista tilitoimisto- ja taloushallintojärjestelmistä. Ohjelmasta on valittavissa DuettoForte –huomautuspalvelu tai DuettoPro –perintäpalvelu.

Visma Fivaldi
VismaFivaldi on kattava talous- ja kiinteistöhallinnon ohjelmisto. Visma Fivaldin myyntireskontrapuolelta on mahdollisuus toimittaa erääntyneet saatavat helposti joko DuettoForte –huomautuspalveluun tai DuettoPro –perintäpalveluun.

Visma L7
Visma L7 on suunniteltu erityisesti urakointiin, energiayhtiöille, teollisuuteen, tukku- ja erikoistavarakauppaan. Visma L7 sisältää kaikki tarvittavat osa-alueet taloushallinnosta toimialojen erikoissovelluksiin ja soveltuu modulaarisuutensa ansiosta laajasti eri kokoluokan yrityksille. Visma L7 ohjelmasta (versio 7.11.) erääntyneiden saatavien hoito alkaa DuettoForte –huomautuspalvelusta.

Visma Netvisor:
Netvisorissa taloushallintoon yhdistyvät johdon raportointi, asiakkuuksien hallinta ja henkilöstöhallinta – kaikki saumattomasti yhdessä järjestelmässä. Ohjelmasta on valittavissa DuettoForte –huomautuspalvelu tai DuettoPro –perintäpalvelu.

Visma Nova:
Visma Novan voit koota haluamistasi moduuleista sellaiseksi kokonaisuudeksi, mikä vastaa yrityksesi tarpeita. Voit ottaa sen ensin käyttöön taloushallinnonjärjestelmänä ja laajentaa sen käyttöä aina kokonaisvaltaiseen toiminnanohjaukseen. Visma Novasta (versio 8.5 sekä Visma Nova verkkolaskulisenssi) erääntyneiden saatavien hoito alkaa DuettoForte –huomautuspalvelusta.

Visma Passeli:
Visma Passeli Yritys on ohjelmisto, jonka avulla voit hoitaa kaikki niin raha- ja maksuliikenteeseen, taloushallintoon, henkilöstöhallintoon kuin materiaalihallintaankin liittyvät tehtävät. Käyttöturva-asiakkaille ohjelmasta löytyy sekä DuettoForte –huomautuspalvelu että DuettoPro –perintäpalvelu.

Visma Passeli+ Professional on monipuolinen ohjelmisto laskutuksesta perintään asti.

Visma Passeli+ Standard on tehokas ohjelmisto pienen yrityksen tarpeisiin. Ohjelmasta löytyy sekä DuettoForte –huomautuspalvelu että DuettoPro –perintäpalvelu.

Maventa
Maventa on verkkolaskulaskuoperaattorialusta, josta löytyvät sekä DuettoForte –huomautuspalvelu että DuettoPro –perintäpalvelu.
Lue lisää

Tilitoimistokumppanimme

Toimimme monen tilitoimiston kumppanina perintäasioissa. Tilitoimisto voi suositella luotettavaa perintäkumppania asiakkaille ja Visma Duetto tarjoaa tilitoimistoille paitsi tehokkaita perintäpalveluita, myös neuvontapalveluja luotonhallinnan erikoistilanteisiin.

Azets
Azets auktorisoitu taloushallinnon sekä palkka- ja henkilöstöhallinnon palveluyritys. Tilitoimistopalvelut ovat monelle yritykselle kanava myös Visma Dueton perintä- ja huomautuspalveluihin. Tilitoimiston asiantuntija voi hoitaa yrityksen puolesta toimeksiantojen lähetyksen esimerkiksi yllä mainituista taloushallinnon järjestelmistä.

Lue lisää palveluistamme tilitoimistoille!

Muut yhteistyökumppanimme

itella
asiakastieto
db
LIC