Perintäpalvelut

Visma Duetolta nykyaikaiset ja asiantuntevat perintäpalvelut

Tehokkaasti hoidettu perintä on keskeinen osa menestyvän yrityksen liiketoimintaa. Nopea tarttuminen erääntyneen saatavan kotiuttamiseen parantaa yrityksesi tulosta ja voit välttyä turhilta luottotappioilta.

Me Visma Duetolla tarjoamme Sinulle kattavat perintäpalvelut, jotka pohjaavat edistykselliseen sähköiseen tekniikkaan. Parhaaseen tulokseen pelkkä tekniikka ei kuitenkaan riitä, ja tarjoammekin käyttöösi myös perintä- ja lakiasiantuntijoidemme ammattitaidon. Palveluumme ei sisälly vuosimaksua.

Perintäpalvelumme hyötyjä

Monet asiakkaamme ovat yllättyneet iloisesti, miten nopeasti saatava on kotiutunut toimeksiannon antamisen jälkeen. Saamme toistuvasti palautetta siitä, miten helppokäyttöisiä palvelumme ovat.

Perintäpalvelun hyötyjä:

 • palvelua on erittäin helppoa käyttää
  • helppo toimeksiantojen lähetys netistä tai taloushallinnon ohjelmistosta suoraan
 • reaaliaikainen seuranta, tiedät aina, mitä toimeksiannollesi kuuluu
 • nopeutamme merkittävästi rahojen kiertoa
  • perintäkirje sähköisesti Duetto ePerintä -palvelulla
  • tilitykset laskukohtaisilla viitteillä päivittäin
 • myös asiakkaasi saa hyvää palvelua ja monipuoliset kanavat asiointiin
  • maksuhelposti.fi -palvelu tekee maksamisesta helppoa asiakkaallesi

Ota perintä heti käyttöön!

Palvelumme ovat käytettävissä heti. Voit kirjata itse ensimmäisen perintätoimeksiantosi:cta-perinta

Jos yrityksesi perintäpalveluiden tarve on säännöllinen, asiantuntijamme etsivät mielellään juuri yrityksellesi sopivan perintämallin. Perintäpalvelumme on valmiina käyttöonotettavaksi useista taloushallinnon ohjelmistoista. Asiakohtaisten perintäintegraatioiden tekeminen on myös yllättävän helppoa. Palvelumme joustavat tarpeidesi mukaan ja soveltuvat erikokoisille yrityksille. Ota yhteyttä myyntiimme TÄSTÄ.

Vinkkejä onnistuneeseen perintään

Perinnän onnistumisen kannalta keskeisimpiä seikkoja ovat nopeus ja oikein valitut keinot.

Perinnässä on syytä huomioida monia seikkoja:

 • saatavan koko
 • onko asiakkaasi kuluttaja vai yritys
 • yrityksesi luottopolitiikka ja kilpailutilanne
 • asiakkaan taustat ja maksukäyttäytyminen

Me huolehdimme tästä kaikesta puolestasi. Useimmiten tehokkaat perintätoimenpiteemme (kirjeperintä, tratta, maksuneuvottelut, puhelinperintä) tuovat hyvän tuloksen ja saat nopeasti meiltä ensimmäisen tilityksen. Jos vastaan tulee erikoistilanteita, kuten riitaisia saatavia, saat lakimiehiltämme asiantuntevan suosituksen tilanteeseen sopivista jatkotoimista. Lakipalveluissamme on aina maksuton alkuneuvottelu.

Jaamme vinkkejä sinulle maksuttomissa webinaareissamme, joita järjestetään joka kuukausi. Tutustu webinaaritarjontaan ja ilmoittaudu mukaan!

Haluatko oppia lisää perinnästä? Lataa maksuton perintäopas

Olemme tehneet avuksesi helppolukuisia perintäoppaita. Perinnän pikaoppaasta saat kokonaiskuvaa perinnästä sekä arvokkaita vinkkejä, joilla voit tehostaa ja kehittää oman yrityksesi toimintaa.

cta-perinnan-pikaopas