Saatavienhallinnan palvelut

Helppokäyttöiset huomautus- ja perintäpalvelut

Helppokäyttöisten huomautus- ja perintäpalveluidemme avulla tehostat erääntyneiden saatavien kotiutumista. Tarjoamme henkilökohtaista asiantuntijapalvelua ja pystyt myös itse seuraamaan toimeksiantojasi reaaliaikaisesti sähköisillä työkaluilla. Palvelut ovat helposti käyttöönotettavissa ilman kirjallisia sopimuksia suoraan useasta taloushallinnon ohjelmistosta tai rekisteröitymällä sivustoltamme.

Asiantuntijamme auttavat valitsemaan parhaat keinot sekä kotimaan että ulkomaisten saataviesi kotiuttamiseksi. Palvelumme soveltuvat kaikenkokoisille yrityksille toimialasta riippumatta ja mukautuvat aina yrityksesi tarpeen mukaisesti.

saatavienhallinnan palvelut

Sähköiset huomautus – ja perintäpalvelumme ovat osana useaa taloushallinnon ohjelmistoa (mm. Netvisor, Passeli, Visma Nova, Visma L7, Visma Econet, Maventa, ProCountor, Futursoft). Toteutamme joustavasti integraatioita myös asiakkaidemme ohjelmistoihin tarpeen vaatimalla laajuudella. Lue lisää integroinnin tarjoamista mahdollisuuksista.

Läpinäkyvä ja reaaliaikainen perinnän seuranta

Asiakkaamme saavat käyttöönsä Duetto®-asiakasliittymän, jossa voi seurata ja hallinnoida omia toimeksiantojaan reaaliaikaisesti. Duetosta löytyy myös raportteja perinnän tehokkuuden seurantaan sekä tietoturvallinen Duetto-viesti yhteydenpitoon asiantuntijoidemme kanssa.

Tilitoimistoille ja konserniyhtiöille tarjoamme Master-tunnuksen, jonka avulla voi hallinnoida useiden yritysten asioita yhdellä tunnuksella.

Visma Dueton saatavienhallinnan palvelut asiakkaidemme kertomana:

”Tehokasta ja sujuvaa yhteistyötä”

”Hyvä ja tehokas perintä on hyvää asiakaspalvelua”

”Tehokkaan maksumuistutuspalvelun ansiosta olemme saaneet laskujemme kiertoaikaa pudotettua merkittävästi.”