Avoimet kurssit

Perintäkoulutukset ja tapahtumat

Visma Dueton luotonhallinnan kurssit ovat käytännönläheisiä ja osaamistarpeita ennakoivia. Kurssiemme tarkoituksena on vastata jokapäiväisessä työssä eteen tuleviin kysymyksiin ja tarjota työkalut arjen haasteisiin. Olemme järjestäneet luotto- ja perintäalan koulutusta yli 20 vuoden kokemuksella. Koulutusten huolellinen suunnittelu ja kouluttajiemme asiantuntemus ovat avain onnistuneisiin kursseihin.

Suosituin kurssimme on luotonhallinnan peruskurssi Luotonvalvonnan ja perinnän perustaidot. Tutustu kurssin ohjelmaan ja katso seuraava kurssipäivämäärä!

Maksullisten kurssien lisäksi järjestämme myös maksuttomia ajankohtaisseminaareja, Luotonhallintailtapäiviä. Näissä tapahtumissa on ajankohtaisia tietoiskuja luotonhallinnan, perinnän tai talouden asioista.

Maksuttomat perintäwebinaarit

Järjestämme säännöllisesti myös maksuttomia webinaareja. Webinaari eli verkkoseminaari on helppo tapa kouluttautua työpäivän lomassa.

Webinaariin osallistuminen ei vaadi erityisiä laitteita, saat sähköpostiisi linkin osallistumista varten ja voit osallistua webinaariin omassa työpisteessäsi tai jopa puhelimen välityksellä. Voit ilmoittautua webinaariin täysin sitoumuksetta.

Varaa puolisen tuntia työajastasi ja osallistu tehokkaaseen perintäwebinaariin!

Asiakkaidemme kertomaa koulutuksista:

”Erittäin hyödyllinen ja antoi paljon uutta tietoa”

”Hyvät ja informatiiviset luentomateriaalit”

”Tiivis ja antoisa koulutuspäivä”

”Asiantuntijat olivat todellakin asiantuntijoita”