Palvelut

Visma Duetto on osaava ja aikaansaava perintätoimisto

Visma Duetto Oy on asiakkaidensa kumppani luottokaupan kaikissa vaiheissa. Luottokaupan vaiheiksi määrittelemme myynnin, asiakaspalvelun sekä perinnän. Palvelumme ovat käytettävissä juuri silloin ja juuri siinä laajuudessa kuin Sinulle sopii.

Reaaliaikainen seuranta

Pystyt itse hoitamaan toimeksiantojasi helposti netin kautta. Toimeksiantojen lähetys on helppoa ja onnistuu usein suoraan käytössäsi olevasta taloushallinnon ohjelmasta tai vaihtoehtoisesti helpolla nettilomakkeella. Saat täysin läpinäkyvän näkymän omien toimeksiantojesi tilanteeseen ja raportteihin. Helppoa ja joustavaa asiointia kanssamme kiitellään!

Perinnän asiantuntijat apunasi

Asiantuntijoidemme apu on käytettävissä aina halutessasi. Perintäneuvojillamme on kokemusta erilaisista perinnässä vastaan tulevista tilanteista ja he neuvovat Sinua perintäprosessiin liittyvissä asioissa. Lakimiestemme puoleen voit kääntyä monenlaisissa tilanteissa, esimerkiksi silloin, jos asiakkaasi on reklamoinut.

Olemme parantaneet asiakkaidemme luottokaupan tulosta jo yli 25 vuoden ajan ja monet asiakassuhteistamme ovat yhtä pitkiä.