Kesälomaenergian voimalla oppimaan uutta

Ei kommentteja

Kesäloma on takana, mitä seuraavaksi? Ota ihmeessä loman jälkeiset ensimmäiset työpäivät iisisti. Oma kokemukseni on, että aika nopeasti ajatukset alkavat kuitenkin kulkeutua syksyn tekemiseen. Jatkanko tasan tarkkaan siitä mihin jäin ennen lomaani vai olisiko jotain uutta nurkan takana?

Samalla, kun keräilet päivätyösi punaisia lankoja kasaan sähköpostista, todo-listoista tai muistilapuista on mitä loistavin hetki miettiä myös sitä uutta.

Jos satut työskentelemään perintää sivuavissa tehtävissä, tutustu tähän kurssiin: Luotonvalvonnan ja perinnän perustaidot 10.10.2018 Helsingissä. Kurssilla käsitellään kattavasti luotonvalvonnan ja perinnän perusasioita. Miksi perintää kannattaisi opiskella? Tässä muutama syy:

  • On mielekkäämpää tehdä omaa työtään luotonvalvonnassa, kun ymmärtää laajemman viitekehyksen
  • Luotonvalvonnassa tulee vastaan yllättäviä ja nopeaa reagointia vaativia tilanteita; kurssilta saat varmuutta erilaisten tilanteiden hoitamiseen
  • Kurssilla voit oivaltaa, mikä onkaan keskeistä toiminnan tehostamisessa ja pystyt viemään uusia ideoita työnantajasi hyödyksi
  • Voit oppia muilta kurssilaisilta ja heidän kokemuksistaan ja laajentaa omaa verkostoasi

Jos kiinnostuit koulutuksesta “Luotonvalvonnan ja perinnän perustaidot”, tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu. Jos haluat vielä tarkempia lisätietoja kurssin sisällöstä, ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää.

Kesäauringon meille antamaa energiaa ei kannata hukata!

Koulutusterveisin

Terhi Rosti
markkinointipäällikkö

Kategoriassa: Blogi