Myynti-ihmiset verkostoituvat Visma Duetolla 7.3.2018

Ei kommentteja

Verkostoitumisen ja oikeiden kontaktien voimaa ei myyntityön tukena varmaan enää kukaan kiistä. Tapahtumissa pitää kuitenkin olla myös aina jokin lisäarvo, jonka takia kannattaa käyttää omaa vapaa-aikaansa verkostoitumiseen. Tämän idean ympärille on perustettu Turun seudulta alkunsa saanut “Myynnin ammattilaisten verkosto”, joka kokoontuu kerran kuussa kooten myynti-ihmiset yhteen.

Päällimmäinen ajatus tilaisuuksista on ollut se, että jokainen tilaisuus on järjestäjänsä näköinen eikä ole olemassa mitään kaavaa mihin kangistua. Visman tilaisuudessa on vierailevana tähtenä puhumassa inbound-markkinoinnista ja myynnin tulevaisuuden työkaluista Jani Aaltonen Sales Communications Oy:ltä.

7.3.2018 myynti-ihmiset kokoontuvat Visma Dueton tiloissa. Osoite on Turussa Yliopistonkatu 31, 3 kerros. Ylös pääsee joko hissillä tai portaita.

Illan aikataulu on seuraava:

-18.00 tilaisuus alkaa.

-18.15 Visma Duetto Oy – esittely ja tietoisku perinnästä.

-18.30 Jani Aaltonen // Sales Communications Oy

-19.15 Vapaata verkostoitumista pikkupurtavan ja juotavan merkeissä, myös vegaaninen vaihtoehto huomioitu.

Tilaisuus on ilmainen ja avoin kaikille kiinnostuneille myyntihenkisille ihmisille. Toivomme kuitenkin ilmoittautumista joko suoraan allekirjoittaneen sähköpostiin tai puhelimeen tai mieluiten suoraan tapahtuman Facebook-eventtiin, joka löytyy myynnin ammattilaisten verkosto -Facebook ryhmästä, näin ruokailua on varattuna oikea määrä. Ryhmästä löydät myös muut hyödylliset tapahtumat ympäri Suomen.

https://www.facebook.com/groups/myynninammattilaistenverkosto/

Lisätietoja 0400-180142 / sami.saarenpaa@visma.com

Tervetuloa mukaan!

Sami

Kategoriassa: Blogi