Laskutus ja perintä heti käyttöön

Valmis laskutuksen ja perinnän palvelupaketti PK-yritykselle

Nopea laskutusrytmi, selkeä laskun ulkoasu ja sopivan nopeat perintätoimet laskun erääntymisen jälkeen ovat avainasemassa onnistuneessa liiketoiminnassa. Tämän ketjun nopeuden tärkeys korostuu juuri nyt, koska monella yrityksellä on vaikeuksia maksaa laskunsa ajallaan. Tämä voi koskea myös sinun asiakkaitasi.

Tarvitsetko laskutuksen lisäksi ammattilaisen avuksi maksujen valvontaan? Siinä tapauksessa kannattaa tutustua Reskontravahti -palveluumme.

Tässä palveluketjussa on kaikki valmiina ja saat sen käyttöösi omatoimisesti vaikka saman tien!

Katso alla olevasta linkistä kuinka helposti se käy:
Laskutus ja perintä samassa paketissa

1. LASKUTA

verkkolaskut.fi_logo

Avaa oma tili osoitteessa verkkolaskut.fi tai kirjaudu palveluun. Verkkolaskut.fi:ssä teet ja lähetät helposti sekä verkkolaskut, että perinteiset paperilaskut.
Vinkki:Lasku kannattaa tehdä mahdollisimman pian sen jälkeen, kun olet myynyt tuotteen tai tehnyt palvelun, esim. seuraavana päivänä.

2. SEURAA

MaventaLogo

Laskusi siirtyvät automaattisesti Maventa-tilille: maventa.com. Kirjaudu verkkolaskut.fi palvelusta saamillasi tunnuksilla palveluun. Voit seurata laskujasi ja tarvittaessa aloittaa toimenpiteet erääntyneen laskusi perimiseksi.

Vinkki: Erääntyneistä laskuista kannattaa muistuttaa nopeasti laskun erääntymisen jälkeen, esimerkiksi:
– kuluttaja asiakkaat, 14 vrk laskun erääntymisen jälkeen
– yritysasiakkaat, 7 vrk laskun erääntymisen jälkeen

3. HOIDA ERÄÄNTYNEET SAATAVAT

Duetto_harmaa_trans_pieni

Maventa-tilillä voit helposti valita erääntyneet laskusi joko huomautettavaksi tai perittäväksi ja lähettää ne napin painalluksella Visma Dueton hoidettavaksi. Visma Duetto huolehtii erääntyneen saatavan tehokkaasta perinnästä.
Halutessasi voit ottaa käyttöön myös pelkän perintäpalvelun.

Vinkki: Jos maksumuistutus puhelimitse tai kirjallisesti ei tuottanut tulosta, erääntyneen saatavan perintää kannattaa jatkaa nopeasti.